Registre

Under nærværende fane kunne alskens dåseforsknings relevant “opremsningsviden” finde plads, til forhåbentlig glæde også for andre.
Vi lægger fra land med et forsøg mod komplet indholdsregister for de blandt samlere og sættekassefolk så populære såkaldte salveæsker.
I forbindelse med salig “Kuriosa Kontoret” gik panelets ældste i gang med hvad han på daværende tidspunkt ( vel ca 10-15 år siden ) benævnte: Smagsprøve – Stikordsregister ! Vi forsøger at genoptage denne discount leksikale funktion, tror vi ganske enkelt  benævner det: Dåse-lex.(ikon)

Batschari og Garbàty
Som en slags service til de cigaretdåse interesserede bringes et par lister over de tyske cigaretfabrikanter, henholdsvis Batschari og Garbàty`s eksportmærker til det danske marked. Dels hvilke brands der er tale om, dels hvornår de pågældende brands bliver registreret i henholdsvis Berlin og DK.

Dåsers indhold
En skematisk opremsning over hvilke sager og emner vi er stødt på, man har fundet på at enten sælge i blikdåser, alternativt hvor blikdåser har tjent som reklame mæssigt ledsage fænomen, vil også være at finde i nærværende afsnit.

DK tobaksfirma gennemgang
Det synes mere og mere som det rette sted også at anbringe den længe annoncerede alfabetiske gennemgang af danske tobaks firmaer, fortrinsvis belyst gennem dåser og emballager; her i register-afsnittet.